توت‌فرنگي يكي از بهترين ميوه‌هايي است كه تنها 8 عدد از آن مي‌تواند نياز روزانه ما را به ويتامين C تامين كند. دكتر جعفريان با تاكيد بر اين كه بهتر است براي شستشوي مطمئن توت‌فرنگي، اين ميوه در آب خيسانده و آب آن چندين بار عوض شود، مي‌گويد: اين ميوه منبع خوبي از فسفر، آهن و پتاسيم است و مبتلايان به فشار خون آن را بيشتر مصرف كنند. آنتي‌اكسيدان‌ موجود در اين ميوه زيبا و خوشمزه، اثرات ضدالتهابي فوق‌العاده‌اي بخصوص در بيماران مبتلا به ورم مفاصل و بيماران قلبي دارد. ‌اسيدفوليك موجود در توت‌فرنگي نيز مي‌تواند در كاهش آسيب‌هاي چشمي مانند آب مرواريد تاثير بگذارد. حتي خوردن اين ميوه به مبتلايان به آسم توصيه مي‌شود. اين متخصص تغذيه تاكيد مي‌كند: البته توت‌فرنگي ممكن است در برخي افراد كه زمينه آلرژي دارند، حساسيت‌هاي پوستي يا نارحتي‌هاي گوارشي، يعني عوارضي چون دل‌درد، دل‌پيچه و اسهال را به همراه آورد. چنين افرادي بهتر است از مصرف زياد اين ميوه خودداري كنند.

 

موضوعات: مطالب روزانه, اطلاعات پزشکی  لینک ثابت



[دوشنبه 1391-02-18] [ 08:47:24 ق.ظ ]