چغاله بادام؛ مفيد براي درمان يبوست 

 حتما مي‌دانيد كه میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت است و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از كركي ظریف است كه در داخل آن نیز روكشی سفید و نرم قرار دارد؛ اين روكش نرم، مغز آبكی و نازك بادام را در خود نگه مي‌دارد. به تدريج كه پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت‌تر مي‌شود، اين ميوه به دانه‌اي تغيير شكل مي‌دهد كه از مغذي‌ترين انواع خشكبار است، اما میوه جواني كه هنوز رشدش كامل نشده و كال است، از نظر ارزش تغذيه‌اي به اندازه بادامي كه همه ما مي‌شناسيم، شناخته‌شده نيست. دكتر جعفريان با اشاره به اين كه اطلاعات تغذيه‌اي در مورد چغاله بادام كه تنها در كشور ما مصرف مي‌شود، محدود است، مي‌گويد: اين ميوه نيز غني از فيبر بوده و به خاطر نوع بافتي كه دارد، براي رفع يبوست بسيار مفيد است. جالب آن كه در گذشته نيز اعتقاد بر اين بوده است كه چغاله بادام، لثه و ریشه دندان را تقویت مي‌كند و برای خشكی دهان مفید است

موضوعات: اطلاعات پزشکی  لینک ثابت



[چهارشنبه 1391-02-20] [ 12:23:45 ب.ظ ]