اين روزها در دنياي خوش‌آب و رنگ و خوشمزه ميوه‌ها، گوجه‌سبز، چغاله بادام و توت‌فرنگي دهان همه را آب مي‌اندازد. اين نوبرانه‌هاي بهاري گرچه با قيمتي بسيار گزاف در ارديبهشت هر سال عرضه مي‌شود، اما بيشتر افراد را در هر سن و سالي براي چشيدن طعم و مزه خود تهييج مي‌كند.
اين نوبرانه‌ها، ميوه‌هاي بسيار مفيدي است؛ ميوه‌هايي كه با سرشاربودن از فيبر، ويتامين و املاح؛ همچنين غني‌بودن از آنتي‌اكسيدان‌ها بهترين فرصت را براي مقابله با عوامل التهابي، بيماريزا و تقويت سيستم ايمني بدن فراهم مي‌كند. با اين همه ميوه‌هاي بهاري را بايد با احتياط مصرف كرد، چرا كه امكان بروز آلودگي‌هاي ميكروبي در صورت رعايت‌نكردن اصول بهداشتي در مصرف آن بالاست. دكتر كوروش جعفريان، متخصص تغذيه نيز در گفت‌وگو با «جام‌جم» مي‌گويد: ميوه‌هاي بهاري در كنار داشتن فيبر، املاح و ويتامين‌ها، كالري كمي دارد و به اين علت براي افراد داراي اضافه‌وزن بسيار مفيد است.

منبع: جام جم آنلاین

 

موضوعات: مطالب روزانه, اطلاعات پزشکی  لینک ثابت



[دوشنبه 1391-02-18] [ 08:44:23 ق.ظ ]