برخي از كارشناسان تغذيه معتقدند كه گوجهسبز طبع سردي دارد و به همين دليل ممكن است عوارضي چون دلدرد، تهوع و مشكلات گوارشي ايجاد كند، اما اين نكته قطعا ثابت نشده است. آنچه از سوي كارشناسان تغذيه به عنوان يكي از موارد قابل احتياط در مصرف گوجهسبز اعلام شده بروز نوعي حساسيت موقتي است كه در دهان و دندان ایجاد میشود. دكتر جعفريان در اين باره ميگويد: اين ميوه به دليل دارابودن ويتامين C در تقويت لثهها و بهبود بافت آن بسيار مفيد است، اما به علت خاصيت اسيدي بعد از مصرف آن، دستكم تا يك ساعت از مسواكزدن دندانها خودداري كنيد. به بيان ديگر، خاصيت اسيدي بودن گوجهسبز با مسواكزدن سريع پس از مصرف، به پوسيدگي دندانها منجر ميشود.
وي تاكيد ميكند: افرادي كه دچار سنگ كليه هستند نيز بايد مصرف اين ميوه را محدود كنند. همچنين مصرف گوجهسبز در دوران بارداري بايد با احتياط صورت بگيرد، اما در دوران شيردهي منع مصرفي براي آن وجود ندارد.
[سه شنبه 1391-02-19] [ 09:28:58 ق.ظ ]